Degustačná večera 23.1.2019

Vážení hostia!
Náš šéfkuchár Anton Holomáň si Vás dovoľuje pozvať na degustačnú večeru, na ktorej zažijete vrchol jeho gastronomického umenia.

MENU:

Amouse bouche:
Kačacie paté s foiegras, kačacie prsia, dehydrované maliny a pistácie

 

Predjedlo:
Cviklové carpaccio s karamelizovaným kozím syrom, olivovým olejom, rukolou a parmezánovými chipsami

 

Hlavné jedlá:
Grilovaná chobotnica, sépiové risotto, citronová espuma a pomarančové segmenty 

Kuracie prsia supreme, farebná glazovaná mrkva na bielom víne s medom, pučený hrášok a holandská omáčka 

Hovädzia sviečkovica upravovaná metódou sous vide, batatové pyré a parená brokolica

 

Dezert:
Mousse z bielej čokolády so zázvorom, espuma z matcha čaju, a mangová omáčka s ružovým korením 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *